TRAVEL | PASOV & SALZBURG ♥

Náš první výlet do zahraničí v roce 2017 patřil německému Pasovu a rakouskému Salzburgu.



V neděli dopoledne jsme přemýšleli, co bychom mohli podniknout. S Jakubem jsme každý koukal do mapy, která část by byla ta nejlepší. Já byla krapet skromnější a dál než okolo Tábora jsem se netroufla jet. Ovšem to by nebyl Jakub, aby nevymyslel něco dechberoucího. Když jsem chtěla nakouknout do jeho notebooku, ihned ho zavřel, abych náhodou neviděla směr jízdy. Miluji, jak mě chce stále překvapovat. Oblékly jsme holky a vyrazili.
Jeli jsme směrem na Vimperk, který je necelých 80 km od Bechyně. Po projetí Vimperkem jsme přejeli hranice s Německem. Naše cestovatelské autíčko zaparkovalo v Pasově, kde protékají rovnou tři řeky Dunaj, Inn a Ilz, tam nás čekala návštěva Veste Oberhaus, který nabízel pohled na celý Pasov. V Pasově jsme se zdrželi necelou hodinu a pak nás pro mé překvapení čekala návštěva Salzburgu. Ten jsem měla na svém ''travel wish list''. Když jsme dorazili, přišla jsem si jako v Karlových Varech. V Salzburgu jsme se prošli centrem, kde se nachází rodný dům Wolfganga Amadeuse Mozarta, navštívili místní MC Donald a kochali se pohledem na Alpy. 






4 Komentáře

  1. Ahoj. Na tomhle tvém novem blogu jsem poprvé. Starý jsem sledovala často. Jak poznáš kdo ti píše? Jednou jsi zmiňovala dokonce jméno. Jinak máš krásné fotky z výletu. Také bych ráda cestovala ale zdraví mi to moc nedovoluje. Užívej si a bud šťastná s mužem svých snů. Vypadáš na fotkách šťastně. Tvoje čtenářka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj věrná čtenářko,

      velmi ráda vidím, jak se i na tento blog dívají ti, kteří četli ten ''původní''.

      Děkuji za pochvalu, ano jsem s Jakubem moc šťastná a ráda předávám tu lásku jak jemu tak i našim dcerám. Proto úsměv na fotografiích není strojený a vždy působí přirozeně.

      Co se týče Tvého zdravotního stavu, který je na úkor cestování mě mrzí, ale zkus se poradit s lékařem. Třeba by Ti naopak nějaká destinace pomohla. Mojí Klárce krásně prospívá pobyt na horském vzduchu.

      A na závěr Jak poznám kdo mi píše? Internet není 100% anonymní a vždy lze zjistit, kdo se ukrývá za druhou stranou monitoru :)

      Přeji Ti krásný zbytek čtvrtka.

      ❤ N. ❤

      Vymazat
  2. Aha, takže nějaká rypalka kterou znáš? Njn i takové jsou lidi :-( přeji hodně štěstí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Ne přímo rýpalka, ale spíše žena posedlá kontrolou :D Ale vlastně by mi to mělo lichotit.

      Vymazat

Máte chuť okomentovat tento článek ? Po odeslání bude zaslán nejdříve ke mě.